本会动态

文章详情页
您当前所在位置: 首页 >>
CS:GO: Natus Vincere past roster aan na tegenslagen
发布时间:2019-10-24 18:07:59来源:201牛牛-201牛牛下载-牛牛在线玩点击:40

  Eén van de topteams in Counter-Strike: Global Offensive is Natus Vincere met topspeler S1mple in de gelederen, de rest van het team is aangepast voor het komende seizoen.

  Na'Vi heeft bekendgemaakt dat het Kirill 'Boombl4' Mikhailov heeft gecontracteerd om Ioann 'Edward' Sukhariev te vervangen. Edward gaat op zijn beurt naar Winstrike toe, waardoor de spelers in essentie van team ruilen.

  

  Dat betekent dat het roster van Natus Vincere er als volgt uit ziet: Danylo ‘Zeus’ Teslenko, Egor ‘flamie’ Vasilyev, Aleksandr ‘s1mple’ Kostyliev, Denis ‘electronic’ Sharipov en Kirill ‘Boombl4’ Mikhailov.

  Boombl4 is een relatief onbekende speler die zich in de kijker speelde bij het Quantum Bellator Fire-team, dat team eindigde tegen de verwachtingen in bij de top acht van de Boston Major in januari vorig jaar.

  In ander nieuws over CS:GO is de finale van de BLAST series gespeeld waarbij ENCE uitstekend presteerde en moest FaZe Clan stand-ins sturen naar het IEM Sydney wegens problemen rond de visa, check ook wie dat toernooi won .